مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه مادر زنم با همکاری بنگاه معاملاتی تمام اموال پدرزنم را به اسم خودش زده با شکایت کیفری مادرزنم و صاحب املاک به سوء استفاده از سفید امضاء محکوم شده اند و قرار جلب دادرسی صادر شده است. با توجه به اینکه شاهد مبایعه نامه در دادگاه گفته که فقط یک مبایعه نامه امضا کرده در حالیکه سه مبایعه نامه تنظیم شده و بقیه امضاها را خود املاکی زده، خواهشمند است بفرمایید که با عنوان جعل هم می شود شکایت کرد؟ و اینکه همین محکومیت وراث مرحوم پدرزنم را حقشان می رساند یا حتما باید جعل هم به اثبات برسد؟
سپاسگزارم از پاسخگویی شما
با احترام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید شکایت جعل و کلاهبرداری و سوء استفاده از سفید امضا مطرح بشود و درخواست کارشناس رسمی را نمایید و