مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در اتوبان

بنده دیروز با ماشینی مواجه شدم که قصد سبقت داشتند، اما بنده شرایط تغییر لاین را نداشتم. ایشون بعد از چند ثانیه بصورت وحشیانه سبقت گرفتند و فاصله چند کیلومتری را به کرات مزاحم شدن ... به نحوی که هر چه تغییر لاین میدادم ایشونم مجدد تغییر لاین میدادن و مکرر مزاحمت
بنده بدلیل مشکلات تنفسی به تازگی به متخصص قلب مراجعه کردم..
به محض تغییر مسیر اون فرد، بنده با پلیس تماس گرفتم و شکایتم را با ذکر پلاک عنوان و ثبت کردم و خواهش کردم که دوربین ها را چک کنند.

اونا ازم خواستند که شکایتم را ثبت کنم
میخوام بدونم با توجه به این مسایل.. چطور میتونم پیگیر شکایت این راننده دیوانه باشم که چنین رفتاری را با دیگران هم انجام ندن.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به شما و ماشین صدمه زده میتوانید با شماره پلاک به اطلاعات وی دست یابید و شکایت کنید در غیر این صورت میتوانید با اعلام پلاک به پلیس راهور بخواهید تا راننده ماشین با رانندگی خطر افرین را جریمه کند

یک وکیل

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید .برای اثبات ادعا میتوانید خواستار بازبینی دوربین های مداربسته شوید.