مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
پدر من یک زمین از پدرش به ارث رسیده و 7تا برادر و 2 خواهر داره و الان هشت ساله که برادر بزرگترشون زمین رو کاشته و الان پدر من و 2 تا از برادراش میخوان زمین رو بفروشن ولی بقیه ناراضی هستن و الان اونایی که ناراضین یک برگه جمع کردن با عنوان بخشیدن تمام حق و حقوق به مادربزگم و دارن امضا جمع میکنند.
سوال اول من اینکه پدر من میتونه با شکایت خسارت اون هشت سال رو بگیره؟
سوال دوم اینکه آیا با این برگه چکاری میتونن بکنن؟
ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف مطرح بشود و