مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرت المثل زمین کشاورزی

باسلام وسپاس بابت پاسخگویی
بنده از پدرم یک زمین کشاورزی به ارث رسیده وتاکنون که ده سال ازفوت پدرم میگذره برادرم کشاورزی میکرده و کسب منفعت میکرده بدون اینکه اجازه کتبی داشته باشه یاریالی بابت اجاره به بنده داده باشه حتی از تقسیم کردنش هم خود داری کرده درحالی که سند زمین به نام پدرم هست ومن مجبور شدم دادخواست انحصار وراثت بدم و الان پرونده در اجرای احکام میباشد وکارشناس فقط زمین قیمت گذاری کرده وسهم من ازنظرقیمتی مشخص شده وازلحاظ متراژ حدودی مشخصه اماهنوز سند ندارم .سوالم اینه که من در همین حین درخواست اجرت المثل هم ازبرادرم کردم اما قاضی دادخواست من رو رد کرده ومن روذینفع ندونسته وگفته مدرکی دراین مورد ارائه نکردم درحالی که پرونده انحصاروراثتم دردادگاه موجوده ومن وارثم چجوری ذینفع بودن خودم روثابت کنم چه مدرکی ارائه بدم؟ایا نظرقاضی قطعی ایرادی بهش واردنیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعداً مجدد می توانید دادخواست بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر حکم بدوی برای شما صادر شده است 20 روز زمان تجدید نظر دارید ادلهرشما باید کافی و متقن باشد تا حکم بدوی را تغییر دهد در غیر این صورت به راحتی حکم بدوی تایید شده مسائل ملکی کار شما نیست قطعا نیازمند وکیل خبره و کاربلد هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
وگرنهطرح دعوا مجدد با شرایطی امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایتدا باید تامین دلیل کنید تا بررسی شود و سپس دادخواست مرتبط دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امر حقوقی یک امر تخصصی است از کمک وکیل بهرمند سوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست شما و رای دادگاه را ببینم تا بتوانم درست راهنمایی کنم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اثبات شود که متصرف بدون اجازه سایر وراث اراضی را تصرف کرده است باید اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
احت المثل فرع بر مالکیت است. تقسین ترکه قطعی شود و سپس اجرت النثل مطرح شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با فرمایش جنابعالی، احتمالا شما به دادگاه نتوانسته ای اثبات تصرفات برادرتان غاصبانه یا بدون رضایت بوده است. ابتدا می بایست تامین دلیل می نمودید بعد دادخواست اجرت المثل تقدیم می کردید . نظر دادگاه بدوی قطعی نیست می توانید در مهلت قانونی (ظرف20 روز پس از ابلاغ حکم دادگاه بدوی) تجدیدنظرخواهی نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ادله ارائه دهید که صرفا برادر شما از زمین استفاده می کند با شهادت شهود و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در مهلت تجدید نظر نسبت به مواردی که در دادگاه بدوی به آن اعتراض نشده است دفاع نماید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
میبایست گواهی انحصار وراثت ضمیمه دادخواست باشد که قاضی شما رو ذینفع بداند

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید جداگانه دادخواست مطالبه اجرت المثل زمین کشاورزی و خلع ید از آن را تنظیم نمایید و مدارک مربوطه به انحصار وراثت را به شعبه مربوطه ارائه فرمایید