مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پرداخت دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

از صندوق تامین خسارت های بدنی بدنی به من زنگ زدن برای تکمیل مدارک و گرفتن شماره حساب
که من براشون فرستادم

سوال من اینجاست که پرونده من هنوز اجرای احکام نرفته
وراننده که به ما زده از تاریخ بیمه گواهینامه اش گذشته
حالا اعتراض زده که این شخص. که من باهاش تصادف کردم چیزیش نشده پزشک قانونی همینطوری نوشته
من تمام مدارک اورژانس وبیمارستان و پزشک قانونی با مستندات دارم
الان به خاطر اعتراض اون راننده
ازپژشک قانونی استان به من زنگ زدن
برای کمیسیون دونفره

الان چطور می شه؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در کمیسیون پزشکی مراجعه تا دوباره صدمات ایجاد شده بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در کمسیون مربوطه وضعیت شما دوباره بررسی میشود