مشاوره حقوقی رایگان - سلب آزادی و آزار روحی

سلام من ی دختر 16 سالم
مادرم بخاطر آزار روحی روانی پدرم دو ماه میشه که خونه رو ترک کرده منو برادر 21 ساله ام میخایم بریم ببینیمش اما پدرم مارو زندانی کرده و با فحاشی میخاد مارو منصرف کنه
چه کاری باید انجام بدم؟ آیا مادرم میتونه در این باره شکایت کنه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدرتان چنین حقی ندارد می توانید با اورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید مادرتان نیز میتواند دادخواست مهریه و نفقه و اجرت المثل خود را بدهند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید و مادرتان میتواند دعاوی حقوقی ومالی خود را مطرح نماید