مشاوره حقوقی رایگان - زندانیم کرده

من به اصرار پدرم اومدم ترکیه پیشش و دیشب بهش گفتم که میخام برگردم ایران بشدت منو کتک زد چشمم اسیب دید و خونریزی کرد اگه دو نفری ک نجاتم دادن نبودن تا الان مرده بودم نمیزاره برگردم ایران پیش مامانم طلاق نگرفتن فقط جدا زندگی میکنن الانم نمیتونم به مامانم بگم چون ازم دوره سکته میکنه وقتی بفهمه چه بلایی سرم اومده چه شکلی از ترکیه ازش شکایت کنم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس مراجعه نمایید یا به سفارت جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا به مادر خود تماس بگیرید و مشورت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکیه اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سفارت و یا پلیس اقدام کنید یکسری ngo هستند که از زنان تحت خشونت حمایت میکنند