مشاوره حقوقی رایگان - دست کاری پرینت ریز مکالمات

سلام وقت بخیر
من در گوشی همسرم شماره ای پیدا کردم ک همسرم با خانمی در ارتباط بوده و در گوشی ساعت و دقیقه مکالمه هم ثبت شده ولی همسرم انکار میکنه و از طریق کامپیوتر شرکت برای من پرینتی اورده ک هیچ شماره ای از اون خط نیست بجز تماسی ک من بااون خانم داشتم میخواستم بدونم میشه تو ریز مکالمات دست برد و شماره رو پاک کرد چون تو گوشی شماره و زمان مکالماتشون موجوده و همچنین شماره ب اسم مادرشوهرم هست ولی شوهرم استفاده میکنه
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام صرفا پرینت خطی ک شرکت مخابرات صادر میکند دارای اعتبار است و امکان دست بردن و حذف شماره و مکالمات در سایر پرینت ها با امور کامپیوتری امکان پذیر است. بهتر است با هم گفتگو و مسله را حل کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

خیر فقط صاحب خط حق دستیابی ب پرینت را دارد یا دستور مرجع قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله امان جعل هست ولی هیچکدام از اون پرینت ها ارزش و اعتبار قانونی نداره و در صورت شکایت استعلام دادگاه ملاک هست