مشاوره حقوقی رایگان - حق اولادی فرزند دختر

با سلام.
دختر من هنوز ازدواج نکرده ولی یک سالی هست که در یک شرکت مشغول به کار هست در ضمن دانشجو هم هست ولی اداره ما حق اولادی من را از زمانی که فرزندم سرکار رفته قطع کردن ایا نباید حق اولادی پرداخت شود تا زمانی که دختر ازدواج کند

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام تحت شرایطی با توجه به دانشجو بودن ایشان قایل بررسی است. ضمن اعتراض شرایط.پرداخت شهریه و مخارج ایشان را مطرح کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که ازدواج نکرده باید پرداخت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت شاغل بودن حق اولادی به ایشان تعلق نمی گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما از طریق اداره کار پیگیری نمایید