مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام نوزاد

سلام آیا تغییر اسم نوزاد ک مائده هست به هانیه یا ثنا امکانپذیر هست؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
تشخیص ان باقاضی دادگاه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نیاز به دادخواست دارد
ولی چون یک بار این کار آن هم با رای دادگاه ممکن است ( آنهم در صورت پذیرش )پیشنهاد می شود بعد از این که خود بچه بزرگ شد این کار را بکند شاید اسم دیگری دوست داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید از طریق ثبت احوال اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی به سایت ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه اقدام شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق ثبت احوال اقدام فرمایید

اگر نام از مصادیق غیر معمول و مخالف شئونات و احوال شخصیه نباشد مشکلی ایجاد نخواهد شد.

البته هر دو اسم ریشه ایرانی دارند احتمالا موفق شوید تغییر دهید.