مشاوره حقوقی رایگان - خواسته اعسار

با سلام و ادب و احترام.
رای دادگاه بدوی و تجدید نظر به نفع بنده بوده جهت اجرت المثل ایام تصرف ملک که طرف مقابل پرداخت محکوم به گردید که دادخواست اعسار گذاشته و دادگاه بدوی جلسه تشکیل داده است که محکوم به 2 عدد خودرو دارد و یک اپارتمان و یک باغ و مقداری پول در حسابش که نوشته مال پسرش هست سوال بنده این است که در جلسه دادگاه بنده چه کاری انجام یا دفاعی کنم؟ و اینکه آیا دادخواست اعسار قبول میگردد یا خیر؟
با سپس فراوان از شما عزیزان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محکوم علیه اموالی داشته باشد ، اعسارش رد میشود

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

لیست اموالی که از ایشان به دست آورده اید به دادگاه ارائه دهید یک خانه و ماشین جز مستثنیات دین محسوب می‌شود از باقی اموال باید دین شما پرداخت گردد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
به اموال وی استناد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اگر اموالی دارد توقیف کنید
در جلسه اعسار نیز می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام لیست اموالی که از ایشان دارید ارایه کنید
پیشنهاد میکنم بعد از شهادت شهود اموال را معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لیست اموالی که از ایشان به دست آورده اید به دادگاه ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اعسار در صورت رسیدگی و وجود شرایط طبق نظر مقام قضایی رسیدگی کننده می تواند مورد قبول قرار بگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید اموال فوق را توقیف کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می بایست لایحه مناسب تنظیم و در جلسه به همراه داشته باشید.