مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجرت المثل

باسلام
پدرم سال 75 فوت نموده وملک باقیمانده از وی دارای 8 وارث می‌باشد و از آن سال به بعد فقط مادرم در آن ملک سکونت دارد و بقیه وراث زندگی مجزا داشته اند

ضمنا 1/2 دانگ از ملک موصوف درسال 92 بابت مهریه زن برادرم توقیف وسند به نام ایشان صادر گردید ودادگاه رای به پرداخت اجرت المثل ایام تصرف راصادر نموده است
حال سوال بنده این است که اجرت المثل ایام تصرف را مادرم باید پرداخت کند یا همه وراث
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اجرت المثل ایام تصرف بر عهده کسی است که ملک را درتصرف داردیعنی مادر نسبت به یک دوم دانگ عروسش از سال 92 مسئول است