مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در مشاعات

با سلام مالک ساختمانی هستم 4 واحدی که هنوز سند واحدها صادر نشده ولی طبق مبایعه نامه یکی از واحدها پارکینگ ندارد ولی این واحد با پرویی تمام ماشینش داخل حیاط میگذاره و باعث سلب آسایش همه شده و میگه بنگاه دار بهش گفته جای پارک داره از طرفی خود سازنده میگه این واحد بدون پارکینگ ساخته و به هیچ وجه در آینده تو سند هم براش پارکینگ قید نمیشه حالا میخوام بدونم بر اساس همین مبایعه هم میشه شکایت کرد؟ در ضمن چندین مرتبه به من و یکی از همسایگان فحاشی کرده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
می توانید تحت عناوین مزاحمت و فحاشی شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اولا اگر پارک در مشاعات به موجب مزاحمت و سلب آسایش شما نمی شود بهتر است با همسایه مدارا کنید.
ثانیا چنانچه پارک خودرو موجب سلب آسایش یا مزاحمت شما می شود می توانید دادخواست رفع مزاحمت بدهید.