مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول از سایت پیش بینی

سلام وقتتون بخیر. من تو دام این سایت های پیش بینی افتادم و با دو تا حساب تقریبا 400
ملیون تومنی ضرر مالی کردم، سایت کاملا ایرانیه و شماره حساب هایی که میده متعلق به ایرانه و هر لحظه که ازشون بخوای شماره کارت برای واریز بهت میدن،آیا با این شرایط امکان بازگشت پول هست لطفا راهنمایی کنین ، زندگیم رفته و شدید افسرده شدم،اگه وکیل محترمی هست که میتونه انجام بده برام که زحمت کارامو بهش بدم و مدارکم رو بیارم تقدیمش کنم هر شهری هم باشه مشکلی نیست میام برای پیگیری های قضایی و تحویل مدارکم،راهنماییم کنین لطفا

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر قابل بازگشت نیست
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا مدارک شما مورد برسی قرار بگیرد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام. پاسخ به شما ، مستلزم بررسی مدارک و مشاوره ی حضوری و گفتگو پیرامون نحوه ی واریزها و همکاری شما با آن سایت می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سایت شرط بندی و عضویت در ان قانونی نیست در نتیجه مبالغ واریز نیز قابل مطالبه نیست . اما میتوانید این سایت ها را به پلیس فتا معرفی کنید تا شناسایی شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان برگشت پول وجود ندارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام تحت عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید و اگر به نتیجه نرسیدید دادخواسا مطالبه وجه بدین. البته پرونده بررسی بیشتری نیاز داره