مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر من میخوام جدابشم میخوام وکیل بگیرم ولی خودم نرم دادگاه میشه وکالت تام بدم ب وکیل ک وکیل بجای من جلسات دادگاه رو بره خودم نرم توی دادگاه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما وقتی به یک وکیل وکالت می دهید عملا نیازی به حضور شما در دادگاه نیست

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.درصورت عقد قراردادوکالت با وکیل منتخب خود، ایشان از سوی شما در دادگاه حضور خواهد یافت و نیازی به حضور شما نیست ؛ تمام امور از سوی وکیل شما پیگیری خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب شما به دیگری وکالت میدهید تا بجای شما تمام مراحل دادرسی را انجام دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛
اری‌
توسط وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید
شدنی است
فقط ممکن است جلسات مشاوره بخواهند شخصا حاضر شده که این قسمت نیز راه حل وجود دارد…