مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه

من یه هفته از اولین تاریخ دادگاه طلاقم گذشته متوجه نشدم حالا چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از صدور دادنامه اگر به ضرر شما بود حسب مورد واخواهی یا تجدیدنظرخواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید منتظر تصمیم دادگاه باشید از شعبه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
از طریق دفتر خدمات قضایی نیز می توانید لایحه ارسال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا اقدامی که می توانید انجام دهید ارسال لایحه دفاعیه دقیق و تخصصی تنظیمی از سوی یک وکیل همکار می باشد که آن را باید از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه مربوطه ارسال کنید ، و سپس حسب مورد از حکم صادره واخواهی یا تجدید نظر خواهی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای صادر شده ، برای مراجعه به دفترخانه برای اجرای صیغه طلاق معرفی نامه از شعبه بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کاری نمی‌توان کرد منتظر ابلاغیه جدید باشید