مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
آیا از پدر پدربزرگ مادری من در صورتی که مادر بنده فوت کردن. به ما هم از لحاظ قانونی ارث تعلق میگیرد..
کل ارث و نوادگان پدر بزرگ بنده بین خودشون تقسیم کردند و به ما چیزی ندادند..به بهانه فوت مادر من. میخواستم بدونم به ما ارث تعلق میگرفت؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مادر شما قبل از پدرش فوت کرده باشد به مادر شما سهم الارث تعلق نمی گیرد.
ولی اگر مادرتون بعد از پدرش فوت کرده باشد در این صورت مثل بقیه وراث سهم می برید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

بستگی به تاریخ فوت مادر شما دارد تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادر شما قبل از پدربزرگ فوت کرده باشد به ایشان و در نتیجه شما ارث تعلق نمیگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اول پدربزرگ شما فوت کرده باشد و بعد مادرتان ، بله. شما قائم مقام مادرتان هستید و جز ورثه محسوب میشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مادر بعد از پدر بزرگ فوت شده باشد بله

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

اگر مادر شما جزو وراث ایشون بودن و قبل از ایشون فوت نکردن شما هم قاعدتا باید ارث ببرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به زمان فوت پدر بزرگ و مادر شما دارد اگر مادر شما زودتر فوت کرده باشند به ایشان ارثی تعلق نمیگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مادرتان قبل از پدربزرگتان فوت شده به شما تعلق نمی گیرد اما اگر بر عکس بوده تعلق می گیرد