مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام من نه ماه پیش ی کامیون بنز ده چرخ به صورت قولنامه دستی خریدم به من پنج ماه وکالت تعویض پلاک دادن بعد از پنج ماه رفتم تعویض پلاک متوجه شدیم موتور تعویض و دستکوب هست و نتونستیم تعویض پلاک کنیم چون باید موتور نو بخریم با فاکتور تا بتونیم تعویض پلاک کنیم فروشنده هم الان میخواد جلو پلاکا رو بگیره و فک پلاک کنه و اصلا قبول نمیکنه موتور ماشین مشکل داشته الان میتونه همچین کاری کنه با اینکه ما نامه اگاهی داریم

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

فروشنده حق دارد پلاک خود را مطالبه کند. شما باید زودتر تکلیف موتور خودرو را مشخص کنید.