مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت موتور تعویضی خودرو

سلام خسته نباشید من 3 سال پیش یک عدد نیسان خریدم که برای تعویض پلاک اقدام کردم که گفتن اتاق تعویض بعد الان دوباره رفتم فهمیدم موتور هم تعویض طرف رفته شکایت گذاشته رو پلاک الان ماشین پیش خودم هست ولی خراب هست روشن نمیشه میخواستم بدونم الان که ماشین در خانه هست من می‌توانم از اون طرف خسارت بگیرم که باعث کار نکردن من شده یا باید ماشین رو ببرم پارکینگ برای گرفتن خسارت؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مبنی بر عیب خودرو و خسارت و مطالبه ثمن بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فسخ معامله بدهید و خسارت خود را مطالبه وجه