مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه دادگاه به علت تعطیلات

سلام
به عنوان خوانده به 2جلسه دادگاه حقوقی احضار شده ام14 اردیبهشت1401که با یک روز تاخیر عید فطر دادگاه تعطیل شد جلسه دوم27اردیبهشت به علت آلودگی هوا کلیه ادارات ارگانها سازمانهای دولتی آموزش و پرورش با دستور استانداری وابلاغ از صدا و سیما و شبکه های مجازی تعطیل شد
بعد از تعطیلات به شعبه مراجعه نمودم در جواب گفته شد مجددا احضار میشوید
حالا بعد از 5ماه بدون اینکه در جلسه بدوی شرکت کنم حکم قطعی صادر شده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام باید دادنامه بررسی بشه و اگر هیچ لایحه ای به دادگاه ارسال ننموده اید صدور رأی مخالف اصل تناظر بوده و قابل اعاده است.