مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعلیق حبس

سلام اساتید عزیز
یک سوم 3 سال چقدر میشه و اینکه بنده 3 سال حبس و 15 میلیون جریمه بابت مواد دارم بعد چقدر تحمل میتوانم در خواست تعلیق بدهم ...و ازادی مشروط با درخواست تعلیق فرق میکند یا یکی هست ...ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست تعلیق که نداریم .خود قاضی وقتی رای میداده باتوجه به عوامل مخففه اعمال ورای داده فقط شماامی توانید درخواست ازادی مشروط بعد از تحمل یک سوم مجازات نمایید حدود دوسال

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمیتوانید درخواست تعلیق دهید زیرا درحکم به حبس تعزیری محکوم شدید. اما بعد از گذشت دو سال بعد میتوانید تقاضای ازادی مشروط و یا پابند الکترونیکی دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعدا میتوانید تقاضای آزادی مشروط کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله فرق دارد شما میتوانید درخواست آزادی مشروط بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یک سال

شما بعد از گذشت یک سال و پرداخت 1/3 از جزا نقدی ، میتوانید درخواست تعلیق مجازات و آزادی مشروط را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید

و هر دو با هم تفاوت دارد

و درخواست تعلیق مجازات امکان دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متفاوت است ومیتوانید از این نهادهای ارفاقی استفاده نمایید