مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای رضایت

سلام
پرونده کلاهبرداری است. حکم قطعی 2 سال زندان و 100 میلیون جریمه در حق دولت و رد مال در حق 11 شاکی طبق کیفرخواست (چک)
حالا رضایت 9 نفر را گرفتیم
یکی از شکات مبلغ طلب خود را از طریق دادگاه حقوقی اخذ کرده
ولی حالا رضایت نمیدهد در دادگاه کیفری و 3 برابر مبلغ از محکوم پرونده جهت رضایت پول میخواهد؟ آیا میتوان وقتی رد مال رو از دادگاه حقوقی گرفتی دوباره همان پول را از دادگاه کیفری هم بخواهی؟
و یکی دیگر از شکات 6 برابر مبلغ ردمال پول طلب کرده جهت رضایت
آیا میشود پول را به حساب صندوق دولت واریز کرد و درخواست تعلیق یا جزای نقدی شدن حبس کرد؟ شخص فاقد سابقه میباشد

سپاس

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام جهت کسب رضایت قانون شرطی ندارد وباید تمکین کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید رد مال نمایید
و برای تخفیف مجازات شما باید رضایت تمام شاکیان را اخذ نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت رضایت شاکیان امکانش وجود دارد