مشاوره حقوقی رایگان - تیر برق در زمین کشاورزی

سلام و احترام. اداره برق برای انتقال برق از روستا برای دو خانواده که خارج از روستا زندگی میکنن دو عدد تیر برق در زمین کشاورزی اینجانب چند سال پیش زده که قبل از ان زمین برداشت برنج بود اگر الان از اداره برق شکایت کنم باید تیر برق را از زمین اینجانب خارج کند یا پول حریم میدهد؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

ابتدا اظهارنامه بدین و متعاقبا به خواسته مطالبه بهای اراضی طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت نمایید و درخواست برداشتن تیر برق را نمایید
و اداره برق مکلف است که تیر برق را جا به جا نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اداره برق رایزنی نمایید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد