مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جابجایی تیر برق در زمین کشاورزی

باسلام
بنده دارای ملکی در شهرستان ایرانشهر می باشم که قانون نحوه تقويم ابنيه و املاك و اراضي مورد نياز شهرداري باعث شده دو عدد تیربرق در زمین خود داشته باشم
سوال بنده این است که بر اساس این قانون این تیر ها که دوعدد در زمین بنده و یکی در زمین همسایه موجود است قبلا در زمین های نبوده و در زمین کناری بوده ولی چون مالک زمین بغلی شهرداری تحت فشار گذاشته بود به اجبار تیرها را در می آورند و در زمین ما می کارند
این تیر ها که دفعه اولی که کاشت می شوند به تعداد حدود 10عدد در یک راستا بودند اما با جابجایی سه عدد تیر که این سه تا از مسیر خود خارج شده در زمین بنده می آورند
حال ما می تونیم نسبت به این جابجایی غیر اصولی اعتراض کنیم
با تشکر منتظر پاسخگویی شما عزیزان هستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید به اداره برق مراجعه نمایید موضوع قابل شکایت است