مشاوره حقوقی رایگان - مشورت در خصوص بازنشستگی پیش از موعد

من کارمند قرارداد معین یکی ازدستگاههای دولتی هستم با 20 سال سابقه خدمت و 54 سال سن که دوسال خدمت سربازی خودم رو هم خریدم و سابقه من شده 22 سال . حالا میخواستم ببینم راهی هست که با 22 سال بازنشسته بشم ؟ خیلی خسته شدم از محیط کارم و خیلی دلم میخواد بازنشسته بشم .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی وضعیت خدمتی شما است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 60 سال سن و 20 سال سابقه بیمه میتوانند درخواست بازنشستگی را با حداقل حقوق
پایه و بیشتر مطرح نمایند