مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سختی کار در صورت تعطیلی کارگاه

باسلام خدمت استادان گرامی.. مبلغ 4درصد حق بیمه سخت و زیان آور طی سال 80 تا1401 در3شعبه باید پرداخت بشه و کارگاه تعطیل شده و ‌دسترسی به کارفرما هم نیست این روند چگونه طی میشه؟اجراییات تامین اجتماعی چکار میتواند بکندوچقدزمان می‌برد؟من چکار میتوانم بکنم که زودتر به حکم بازنشستگی خود برسم( به غیراز پرداخت 4درصد)؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اموال کارفرما در سیستم راهور، بانک مرکزی و اداره ثبت استعلام خواهد شد و محکومیت مالی ایشان از طریق توقیف اموال تأمین خواهد شد.