مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

آیا بعد از قبول اعسار محکوم به باز اجازه اعتراض از طرف او وجود دارد. و تعدیل چگونه است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی .با طی تشریفات وفرایند قانونی.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست اعسار(نداشتن تمکن مالی)وایسار(دارای تمکن مالی)درهرزمانی قابل تقدیم به دادگاه می باشد.موفق باشید