مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عادی

سلام من سه برادر دارم دو تا از برادرانم در منزل مسکونی سه طبقه مادر. ساکن هستند یکی از برادران بعد فوت مادر متن تایپ شده ای آورده که مادرمان که سواد هم نداشته تمام خانه را به او صلح کرده و پایین آن امضا و اثر انگشت مادر هست و هیچ شاهدی ندارد ما میدانیم مادر هرگز چیزی نمی‌بخشد چکار باید بکنیم
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اصل بر صحت است مگر خلاف آن اثبات گردد صحت امضا و اثر انگشت کارشناسی خواهد شد .