مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر ارتفاع مجاز دیوار با همسایه

درود و احترام

من در حال ساخت ملکی صنعتی در محدوده ی شهری می باشم(مشهد با اخذ پروانه و...) همسایه ی مجاور هم که کاربری صنعتی دارند ارتفاع دیوار را تا 4 متر بالا برده اند و باعث ایجاد زحمت از جمله گرفتن نور,بهم خوردن تراز با سایر دیوارها ,بهم خوردن زیبایی معماری و ایجاد هزینه برای افزایش ارتفاع و.... شده اند می خواستم خواهش کنم در این خصوص راهنمایی بفرمایید:
- ارتفاع مجاز دیوار مشترک با همسایه چقدر است؟آیا ضابطه ی قانونی وجود دارد؟
- گذشته از تمام موارد فوق به لحاظ ایمنی و امکان ریزش دیوار ضابطه ای وجود ندارد؟
- با چه عنوانی می توانم شکایت کنم تا ارتفاع مازاد تخریب شود؟

سپاس فراوان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید تامین دلیل بگیرید و درخواست جلب نظر کارشناس داشته باشید تا حد و حدود مشخص گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط را طرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یقینا ساخت و ساز در شهرکهای صنعتی و .‌.. دارای ضوابط می باشد می توانید تامین دلیل و اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در محمدوده شهری ست به شهرداری مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اجراییات شهرداری مراجعه نمایید و درخواست کارشناس برای بازدید محل را نمایید