مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن همسرم

باسلام من با همسرم بحثم شده و چون ایشان گفتند اعصابم بهم ریخت و فشارم بالا رفت و ...بنده ایشان را به درمانگاه بردم دکتر درمانگاه با هماهنگی همسرم با خانواده ایشان تماس گرمتن و اونها به درمانگاه آمدن و از آنجا همسرم به خانه پدرش رفت تا 10 روز اول میگفت میام خانه بعد از گذشت 10 روز ایشان از دست من شکایت کرده و گفته تهدید به قتل و فحاشی و ضرب و جرح ولی من او را نزدم بچه ام که 13 ساله است شاهد این ماجرا است نمیدونم همسرم چگونه نامه پزشک قانونی گرفته الان ادعا میکند که امنیت جانی ندارد و تمکین نمیکنه البته عدم تمکین زدم در شورای حل اختلاف گفت میرم به خانه ولی بر نگشت دوباره مراجعه کردیم به دروغ گفت رفتم شوهرم مرا راه نداد از صحبت هاش قاضی فهمیدکه دوروغ میگوید و پرونده مارو ارجاع داد به دادگستری و اون هم رفته نفقه اش را مطالبه کرده منم به قاضی گفتم پرداخت میکنم چکار باید بکنم یا تمکین کنه یا تکلیف را روشن کنه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اظهار نامه ارسال کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را اقامه نمایید
و