مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث و باطل کردن وکالت نامه از فرد معلول

سلام و وقت بخیر
مادربزرگ مادری که فوت شد خاله ام بدون اطلاع وکالت، خاله کوچکتر و دایی ام که هر دو دارای معلولیت هستند را گرفت(وکالت تام) پدربزرگم هم سالم و سلامت است.
پدربزرگم بخاطر عدم اطمینان به خاله ام و عدم حمایت عاطفی و همکاری در مراقبت از خاله و دایی دیگرم، تصمیم گرفت سهم الارث خود از مادربزرگم که خانه ای است که در آن هم زندگی میکنند به اضافه خانه قدیمی دیگر، را با رضایت خودش به مادرم انتقال دهد که تمام وظایف نگهداری و مراقبت این سه نفر را بدوش می‌کشد. . اما برای انجام این کار چون هر کدام سند تفکیکی جداگانه ندارند، نیاز به امضای همه وراث است. حالا خاله ام راضی به امضا نیست و مدام تهدید می‌کند که شکایت میکنم و سهم الارثم را طلب میکنم.برای درخواست سند جداگانه هر شخص هم زمان بیشتری لازم است هم اینکه با توجه به وکالت نامه ای که دارد خطرات بیشتری تهدیدمان میکند
سوال اولم این است که ما چطور می‌توانیم سهم الارث پدربزرگم را بدون در نظر گرفتن خاله ام به نام مادرم انتقال بدهیم.
و سوال دوم اینکه چطور می‌توانیم وکالت خاله و دایی ام که معلولیت دارند را به این شخص باطل کنیم.یا به هر نحو از فعالیت های وی جلوگیری کنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مادرتان درخواست سند مشاعی به اندازه سهم الارث خودش و پدرش از ملک مادرش بدهد به اداره ثبت.
مادرتان باید دادخواست ابطال وکالتنامه ای که دست خواهرش است را به دلیل محجوریت خواهر و برادر دیگر بدهد به دادگاه حقوقی محل