مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول

من دو سال پیش به یکی از دوستانم 80 میلیون پول به حسابش واریز کردم برای سرمایه گذاری در شرکت و گرفتن ماهانه سود از این شرکت بعد از گذشت دو سال نه سودی گرفتم تو این دوسال نه پولمو الان میخوام از این رفیقم شکایت کنم بابت پول آیا میتونم پولمو پس بگیرم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد واریز دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

با سلام.بله ميتوانيد.اگر قرارداد کتبی در بین باشد یا مدرکی دال بر اثبات ادعای خود داشته باشید هم اصل پول و هم سود