مشاوره حقوقی رایگان - اخذ ثمن اموال غیر منقول

اگر موکل در وکالت سند فروش اموال غیر منقول اخذ وجه ثمن و صلح و غیره را از خود سلب و ساقط کند میتواند باز هم از وکیل خود درخواست حق ثمن کند بعد از فروش وکیل یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وکالتنامه و اسناد مورد بررسی قرار گیرد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون موکل میتواند مطالبه ثمن معامله را نماید ولی

ولی قابل دفاع میباشد و وکیل هم میتواند دفاع نمایید و به مفاد وکالت نامه استناد نماید یا به مبایعه‌نامه تنظیمی استناد نماید