مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام بنده برای عزل وکیل باید چه خسارت های رو به وکیل بدم
وکیل نه به پرونده سر میزنه نه از روز اول پیگیری کرده نه چیزی فقط میگه پول برام بزن و تهدید به شکایت و زندان من میکنه ....

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد وکالت شما ملاک است اظهارنظر مستلزم بررسی وکالتنامه است.

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

سلام طی اظهارنامه مراتب عزل وکیل را اعلام و به شعبه نیز طی لایحه اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای شما کاری نکرده می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و به شعبه ای که وکیل اعلام وکالت کرده لایحه ارسال کنید و عزل وکیل را اعلام کنید و اگر وکیل اعلام وکالت نکرده می توانید با ارسال اظهارنامه به وکیل عزل وی را اعلام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید طبق قرارداد وکالت عمل نمایید
و میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی ، وکیل خود را عزل نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک قرارداد فی مابین است که شرایط پرداخت در ان درج شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام مطابق قرارداد فی مابین هرکدام ملزم به انجام تعهدات می باشید ودر هر مرحله شما میتوانید وکیل را غزل کنید

یک وکیل :

سلام
میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی مراتب عزل وکیل را به ایشان و شعبه مورد نظر اطلاع دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما طی لایحه او را عزل کنید و قرارداد وکالتی که روی پرونده گذاشته را کپی بگیرید توی اون قرارداد میزان حق الوکاله ببینید چه مبلغی قید شده است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
طبق قرارداد بايد عمل شود.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید چنانچه ادله و مدارکی دارید به کانون وکلا یا مرکز وکلا مراجعه نمایید