مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

با سلام من 500 میلیون از یک شرکت در سال 94 طلبکار شدم وکیل اصفهان گرفتم و پرونده تهران است 6تا دادگاه وتجدید نظر حکم صادر شده همه عدم استماع زدند وکیل باید صد بار بهش زنگ بزنی بعد 10 روز یکبار جواب میده و کلا جوابگو نیست چه کار باید کرد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان عزل وکیل خود را خواهید داشت مچنین امکان پیگیری از طریق کانون یا مرکز مشاوران وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه عدم استماع صادر شده است پروسه قضایی است وکیل در این زمینه مسئولیتی ندارد