مشاوره حقوقی رایگان - چحوری میتوانم پرینت گوشی بگیرم

سلام چجوری میتونم پرینت تماس و پیام بگیرم تا چه زمان ماندگاره رو سیم کارت؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،با درخواست از دفاتر پیشخوان،لیست تماسهای ورودی وخروجی به مالک سیمکارت داده میشود ولی پرینت مکالمات نیاز به حکم قضایی دارد که معمولا در جرایم خاصی صادر میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه)
در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد.
ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.
پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مخابرات تا سه ماه ریز شماره مکالمات تلفنی ارایه میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مخابرات .
البته فقط به مالک جواب می دهند و نهایت تا 6 ماه قبل را می توان پرینت گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر سیمکارت متعلق به خودتان است از طریق مخابرات و اگر متعلق به شخص دیگری است با شکایت و دستور قاضی مبنی بر استعلام. تا 6 ماه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرینت صرفا با دستور مقام قضایی در جرایم خاص امکان پذیر است و نهایتا تا 6 ماه اخذ می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مراجعه به دفاتر پیشخوان ارایه میشود ولی برای گرفتن پرینت نیاز به دستور قضایی هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پرینت سه ماه گذشته را اخذ کنید.
برای اخذ پرینت محتوای پیام ها باید دستور قضایی داشته باشید که قاضی پرینت شش ماه گذشته را می دهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت سه ماه گذشته را می توانید بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط پرینت تماس های خروجی امکان دارد و باید به اداره مخابرات درخواست بدهید

ولی پرینت پیام ها و تماس های ورودی ممکن نیست مگر با اجازه مقام قضایی

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اطلاعات تماسها را می توانید از نرم افزار همراه من بگیرید دفاتر پیشخوان هم می توانند پرینت به شما بدهند