مشاوره حقوقی رایگان - قراردادی داوری که بیشتر به نفع طرف مقابلمون بود

یک وکیل قراردادی را تنظیم کرد که اگر تعهدات را انجام ندهی بابت طلبی که ازت دارن مثلا 10000 هزارتومن 10000 هزار تومن هم وجه التزام باید پرداخت کنی ما که نه سواد قانونی داشتیم که بدونیم وجه التزام چی هست و اینکه هرچی حقوق و مزایا داری مسدود بشه و به حساب طلبکار تا تسویه کامل بشه توقیف بشه و حق هیچ گونه اعتراضی نداری و این قرارداد به خاطر این نوشته شده بود که قرار بود چک امانتی که دست برادر طلبکار بود و هیچ ربطی به بدهی نداشت بهمون برگردونن ولی بعد از اینکه قراردادو از ما امضا گرفتند گفتند دو سه روزه برات میفرستیم تا بری وام بگیری تا تعهداتتو انجام بدی ولی بعد اینه ما از دفترش اومدیم بیرون خروز بابت فرستادن چک سر کارمون میزاشت و درست موقعی چکو فرستاد که وقت تعهدم بود و رفت شکایت کرد و دادگاه هم وجه التزام محکومم کرد هم اصل پول من هم از ترس اینکه زندان نیفتم اعسار زدم و کل حسابمم مسدود شد و تمام حقوقم برداشت چکار باید بکنم بابت اینکه 1 چهارم بشه اصلا میشه کاری کرد چون اجرای احکام میگه امضا کردی قبول کردی ولی من که سواد قانون نداشتم بدونم اینا چی هست منظورش چیه چکار باید بکنم ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در نهایت مجدد درخواست اعسار داشته باشید