مشاوره حقوقی رایگان - حکم داور

با سلام رای داوری در شعبه x ابلاغ گردیده از زمان ابلاغ محکوم له تا چه زمانی میتواند درخواست صدور اجراییه کند ایا این زمان محدودیت دارد یا خیر؟
ایا در دادگاه y میتوان از محکوم علیه داوری شکایت نمود و به استناد رای داور تقاضای غرامت نمود

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مهلت های اعتراض اگر گذشته باشد میتوانید اجراییه بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم میتوانید تقاضای صدور اجراییه نمایید تا پرونده به شعبه اجرای احکام ارجاع شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از قطعی شدن میتوانید درخواست صدور اجراییه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهلت تقاضای ابطال رای داور 20 روز است و چنانچه در این مدت اعتراض واصل نشده باشد محکوم له هر زمان که بخواهد می تواند تقاضای اجرا کند و محدودیتی ندارد .
در خصوص مطالبه خسارت به استناد رای داور باید ملاحظه شود که این مطالبه باید از داور انجام گیرد یا در صلاحیت دادگستری ست بنابراین قبل از طرح دعوی مدارک و مستندات تان را به رویت وکیل برسانید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بعد از ابلاغ 10 روز به محکوم علیه مهلت داده می شود و بعد از آن قابل ارجاع به اجرای احکام است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا باید مستحضر باشید زمانی که مدت بگذرد می توانید درخواست اجراییه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از انقضای مهلت اعتراض به رای داور ، محکوم له میتولند درخواست اجرای حکم را مطرح نماید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

محدودیت زمانی برای درخواست صدور اجرائیه وجود ندارد.
در صورتیکه خسارتی به شما وارد شده امکان شکایت در محاکم حقوقی می باشد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت قطعی شدن رأی میتوانید درخواست صدور اجرائیه نمایید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بعدازقطعی شدن میتوانید درخواست صدور اجراییه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر همان رای داوری قابل اجراست بعد از بیست روز از ابلاغ قابل اجراست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شعبه پیگیری کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پس از قطعیت رای داور درخواست اجرای حکم را ارائه دهید