مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از داوری

در یک داوری که داور در همان قرارداد مورد مناقشه وکیل خواهان است می توانم انصراف دهم یا این که حکم داوری جای اشکال دارد ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
دلایل متقنی نیاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر داور رای خود را صادر خواهد کرد و شما می‌توانید درخواست ابطال رای داور را مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر داور ملزم است رای داوری صادر کند و طرف مقابل در صورت �تراض می‌تواند تقاضای ابطال آن را بخواهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوانید ایراد ذینفع بودن بگیرید یعنی داور را جرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست رای داور صادر شود و مدعی می‌تواند نسبت به ابطال آن درخواست دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما به این موضوع ایراد وارد نمایید و در صورت صدور رای داوری ابطال رای داوری را خواستار شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
داور موظف به صدور رای است و بعد از صدور رای، امکان ابطال رای داور مهیا خواهد بود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، در صورت قبول شرط داوری خیر منتها در صورت صدور رأی مخالف قوانین رای داور قابلیت ابطال دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام داور قانونا نمیتواند وکیل یکی از طرفین اختلاف باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معمولا اشکال دارد که وکیل طرف مقابل داور باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

میتوانید به رایی داور اعتراض کنین .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای داور صادر شود و شما می‌توانید نسبت به ابطال آن به جهت جرح و عدم صلاحیت دارو درخواست دهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نه میتوتنید امصراف دهید و نه ابطال مگر دلایل محکمی داشته باشید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

سلام سوالتان کاملا نامفهوم است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود خیر پس از رای داور ابطال آن را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به رای داور اعتراض کنید و درخواست ابطال رای داور دهید