مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری بابت سوء استفاده و جعل امضاء یک شرکت پیمانکاری از مدارک بنده بابت فرار مالیاتی

اخیرا پیامکی از طرف اداره مالیات استان اردبیل در خصوص بدهی مالیاتی دریافت کردم. طبق بررسی های اینترنتی مشخص شد یک شرکت پیمانکاری که در استان اردبیل ثبت شده (ولیکن ظاهرا تغییر آدرس داشته و هم اکنون در بندر عباس است) بدون اطلاع بنده، طی سال های 1394 تا 1396 بنده را در جایگاه رئیس هیات مدیره (در یکی از دفاتر ثبت اسناد استان اردبیل) ثبت کرده اند و ظاهرا مسئولیت پرداخت مالیات شرکت به بنده منتقل شده است. با توجه به اینکه بنده در کرج سکونت دارم و محل ثبت شرکت اردبیل و آدرس کنونی ایشان بندر عباس میباشد، شکایت خود را چگونه و از کدام شهر بایستی پیگیری کنم؟
لطفا در صورت نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری یا استفاده از وکیل راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
میتوانید تحت عنوان جعل در اردبیل از ایشان شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت یا دادخواست می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.