مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدارک هویتی و تحصیلی

یک شرکتی بدون اطلاع قبلی مدارک بنده راه برای استخدامی استفاده نموده و بنده را بیمه نیز کرده و میزان حقوق تعیین نمودن و چون در حال دریافت بیمه بیکاری بودم الان مبلغ بیمه بیکاری من قطع شده است. من چطور میتوانم از این شرکت برای قطع شدن بیمه بیکاری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید طرف مدت مشخص با ارایه مدارک و گواهی عدم اشتغال از طریق اداره کار برای بیمه بیکاری اقدام کنید