مشاوره حقوقی رایگان - سلام

من 6 سال در یک شرکت مشغول به کار بوده ام و از 18 آذرماه به علت عدم توافق در خصوص حقوق استعفای خودم رو کتبا اعلام کردم.
از ابتدای دی ماه این شرکت دفتر کار تهران خودشون رو تعطیل کردن و من رو مجبور کردن که در اصفهان نیرو آموزش بدم. و البته در قرارداد من هم نوشته شده محل کار من اصفهان هست ولی محل کار من رو به تهران تغییر داده بودن.
کارفرما بعد از ترک کار من به علت تغییر ناگهانی محل کار من رو تهدید کرده که حقوق من پرداخت نمیشه. آیا این امکان وجود داره؟
با توجه به اینکه من در شرکت دیگه ای مشغول به کار هستم ممکن هست دادگاه از من بخواد مدتی برای آموزش به شرکت اول برگردم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام ایشان نمی توانند حقوق شما را پرداخت ننماید.
پاسخ سوال دوم نیز بلی می تواند شما موظف به تبعیت از خواسته کارفرما تا حدود قانون هستید