مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

با سلام، بنده 5سال از زندگی مشترکم با همسرم میگذرد در اوایل زندگی متوجه مواردی در روح و روان خانمم شدم که با طرح این مشکل از طرف ایشان مخالفت میگردید تا بعد از مشاجره فرزند 8ماهه را بدون اطلاع من با خود از خانه خارج کرده و به مدت 6روز از دیدنشان مرا محروم کرده لذا جهت اطلاع میتوانم از کتمان مشکل روحی همسرم در دادگاه استفاده کنم؟ همچنین دادخواست طلاق داده و میگوید مهریه را با فرزندمان معامله میکند ولی از آنجایی که مشکل روحی و روانی دارد (این مشکل واقعا به صورت وحشتناکی است تا حدی که در مشاجرهایمان لحن و رفتارش به کل عوض میشد به طوری که گویی مانند جن زدگان است حتی در یکی از این موارد که بدلیل مشاجره هم نبود و فقط ترسیدن ایشان بود با لحنی عجیب صحبت از کشتن فرزندمان را میکرد) نمیخواهم حضانت فرزندم با ایشان باشد. ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بایستی این مطالب رو به اثبات برسانید تا بتوانید مانع حضانت بشوید