مشاوره حقوقی رایگان - ماشین قرعه کشی ایران خودرو

با سلام
سال گذشته ماشینی در ایران خودرو به نام من درآمد
و برای پرداخت اولیه تمام طلاهای من را فروختیم و همسرم هم مقداری پول دیگرگذاشتند که توانستیم جور کنیم
امسال هم برای قسط دوم به کمک هم پول را جور کردیم و ماشین را تحویل گرفتیم
از زمان تحویل ماشین همسرم اجازه رانندگی و حتی نزدیک شدن به ماشین را به من نمی‌دهد و با وجود داشتن ماشین دیگر و شاغل بودن من اجازه استفاده از هیچ کدام ماشین ها را به من نمی‌دهد
و دلیلش هم این است که درست است که ماشین به نام توسط ولی من پولش را داده ام
از نظر قانونی آیا حق با اوست؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اینکه بنامتان است می توانید حق هرگونه استفاده را داشته باشید ضمن آنکه پرداخت ازجانب شما هم بوده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما می توانید هرگونه تصرفی که می خواهید انجام دهید