مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

اگر در وکالت نامه فروش اموال غیر منقول تمامی اختیارات از جمله اخذ وجه ثمن و صلح و فروش و … اعم از خود و دیگران و همچنین موکل تمامی مفاد وکالت نامه را از خود سلب و ساقط نموده و حق عزل وکیل را ندارد، آیا میتوانم با خود و کسه دیگر صلح کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر
بستگی به مفاد وکالتنامه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وکالت نامه شما ، وکالت نامه تام است و وکیل دارای تمام اختیارات میباشد

بله امکان انتقال سند و تنظیم قرارداد صلح یا بیع یا ... وجود خواهد داشت مگر در وکالت نامه شرط خاصی مبنی بر منع انتقال
ذکر شده باشد

ولی بعد از انتقال سند ، وکیل مکلف است که ثمن معامله را طبق قیمت روز کارشناسی به موکل پرداخت نماید مگر وکیل
مبایعه‌نامه خرید داشته باشد یا ...