مشاوره حقوقی رایگان - پلاک تهران

سلام روز بخیر .. بنده کارت ملی و شناسنامه م صادره از تهران میباشد..
برای دریافت پلاک تهران کفایت می‌کند یا اجاره نامه و سند ملک مسکونی هم احتیاج است؟ بنده فعلا ساکن تهران نیستم .. ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظرم قبول می کنند.
در سایت پلیس من، شرایط را نوشته و باید در سایت مذکور نوبت بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ملاک احراز محل قامتگاه است اجاره نامه یاسند لازم است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک اقامت مورد نیاز است
از طریق مراکز تعویض پلاک پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا سند ویا اجاره نامه با کد رهگیری نیاز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اجازه نامه یا از محل کارتان نامه ببرید یا اینکه دفترچه بیمه ارائه دهید که نشان دهد در تهران زندگی می کنید.
در زمان اخذ نوبت اینترنتی می توانید شرایط احراز محل سکونت را مطالعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق سامانه پلیس من ثبت نوبت کن معلوم میشه