مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری اموال توسط همسر

با سلام خانمی هستم که فرزندی ندارم. همسر من اموالشو میخواد به من صلح عمری کند ایا با این کار بعد فوت ایشان من اموالو میتونم به نام خود کنم و خانواده ایشون حق هیچ گونه تصرف و شکایت ندارند ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
کسی نمی‌تواند مدعی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به سندی دارد که در دفترخانه تنظیم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که صلح انجام شود و به صورت رسمی باشد متعلق به شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب شرایط ضمن عقد صالحنامه دارد که باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه اموال به شما در دفتراسناد رسمی صلح شود،پس از فوت همسر شما مالک منافع وعین هستید وبه سایر ورثه تعلق نمی گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اموال به نام شما می شود و خانواده وی حقی نخواهند داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با فوت مصالح اموال به متصالح بصورت قطعی قابل انتقال است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است سند صلح عمری دقیق و معتبر توسط یک وکیل تنظیم نمایید تا بعدا دچار مشکل نشوید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی شما باید قرارداد صلح عمری به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم نمایید

و بعد از فوت مصالح ، اسناد مالکیت اموال ، قابل انتقال به شما خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با صلح شما مالک عین هستیدو اموال جز ماترک محسوب نمیگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله صلحنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید