مشاوره حقوقی رایگان - بهتون قمار

شخصی برایم کارت به کارت میکند و صاحب حساب بعد از چند وقت ادعا میکند پنج میلیون زدم بقیشم بهش پول دادم تا سی میلیون و با بنده قمار بازی کردن بعد از بازجویی از بنده دا‌گاه نیابت 23 طلب سند میکند و من سند میگذارم حالا بعد از چند وقت در سامانه ثنا دیدم که‌ نوشته پرونده مختومه شده از بازپرس طلب رفع سند کردم گفت پرونده رفته استان یعنی ساری پرونده بنده تنکابن هست میخوام بدونم پرونده من مختومه شده پس چرا پرونده من رفته استان

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام.
احتمالا پرونده رد صلاحیت شده و به دادگاه صالح به رسیدگی ارسال شده است.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بدلیل رد صلاحیت به دادگاه صالح ارجاع داده شده