مشاوره حقوقی رایگان - برای قمار شرط بندی اینترنتی

با سلام 4 ماه پیش برای من ابلاغیه اومد که شما شرط بندی کردید 3 تا از حساب هام هم مسدود شوده امروز رفتم دادگاه پیش منشی قاضی گفت باید سند یا فیش حقوقی بزاری ولی تو ابلاغیه من زده ضامن معتبر کار من با جواز حل نمیشه آیا؟؟؟؟ من نهایت کل پولی که بازی کردم 50 ملیون بوده اونم همشو باختم در حد یک ملیون تا 3 ملیون بردم البته 2 سال بیشتر اصلا بازی نمیکنم میخواستم بدونم برای من چه حکمی صادر میکنن تا الان هم پرونده و سابقه کیفری نداشتم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما.
البته که راه حل وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر جواز ببرید تا زمان ارزیابی بازداشت میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع را به نحو حضوری از طریق شعبه رسیدگی کننده پیگیری بفرمائید و همچنین نتیجه به هیچ عنوان قابل پیش بینی نخواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مرتکب جرم شده اید و مجازات خواهید داشت
شما باید ضامن کارمند به دادگاه معرفی نمایید
و شما باید در جلسه دادرسی شرکت و دفاعیات خود را ارائه نمایید
و ممکن است مجازات شما تعلیق گردد یا تخفیف شامل شما گردد
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اطلاعات خود را از طریق سایت دادستانی کل کشور و سا سایت قمار ثبت کنید و منتظر پیام باشید میزان مجازات بستگی به نوع اتهام و نحوه رسیدگی و نهایتاً تشخیص قاضی دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم دادگاه ملاک عمل است قبول ضامن با قاضی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما می‌بایست سند بگذارید ا اگر مبلغ بازی شما کم باشد اصولاً با رضایت و رفت اسلامی قابل گذشت می‌باشد