مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی قبل اثبات جرم دیگری

آیا کسی اجازه دارد قبل از اثبات در دادگاه جرمی را به کسی نسبت بدهد و آنرا به همه کس بگوید
اینکه شخصی چون میتواند جرمی را علیه دیگری اثبات کند اجازه دارد مدام در همه جا و مقابل همه کس اقدام به آبرو ریزی شخص دیگری بکند.
مثلا خانمی ادعا میکند شوهرش رابطه نامشروع داشته و قبل از اثبات در دادگاه با استدلال اینکه مدرک دارد و میتواند در دادگاه اثبات کند مدام ابروی شوهرش را در مقابل فامیل ، دوستان ، خانواده و همکارانش میبرد و میگوید کارم افترا نیست چون میتوانم در دادگاه ثابت کنم پس ابرویش را میبرم.
این کار اگر جرم است عنوان آن چیست و بر اساس کدام ماده قانونی؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

این کار در صورت عدم اثبات می تواند از مصادیق افترا یا نشر اکاذیب باشد.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،چنانچه بتواند اثبات نماید ، اقدام ایشان فاقد وصف مجرمانه است .